To je to što me zanima!

Carlin i Hope 'uživo': Pomoću holograma oživjet će komičare

Klub u New Yorku planira napraviti program od 10-12 stand up nastupa s po 4-5 minuta za svakog slavnog komičara. Stand up nastupi kreću od sljedeće godine
Vidi originalni članak

Kad se tragično preminuli reper 2Pac "ukazao" na velikom Coachella festivalu u Americi 2012. godine stvoren je trend oživljavanja nekad slavnih zvijezda. 

Hologramski 2Pac je 'nastupao' uz bok Eminemu, Dr Dreu i Snoop Doggu i pobrao najveće ovacije. Lani je pak nastupio i hologram Michaela Jacksona na nagradama Billboarda. Wu Tang Clan je 2013. na svom koncertu 'oživio' svog preminulog člana Ol'Dirty Bastarda, a Janelle Monae i M.I.A. su iskoristile tu tehnologiju holograma i nastupile zajedno iako su se nalazile kilometrima daleko jedna od druge. 

Jedan klub u američkoj saveznoj državi New York je otišao i korak dalje. National Comedy Center u Jamestownu će 1. kolovoza ove godine napraviti svečano otvorenje svoje hologramske pozornice na kojoj će redovito nastupati slavni preminuli komičari, prenosi The Guardian.

Bit će to, dakako, snimke njihovih najboljih nastupa, no gosti će imati osjećaj kao da su se vratili u prošlost i gledaju uživo nastup Boba Hopea, Georga Carlina, Rodneyja Dangerfielda i Miltona Berlea. 

- Imat ćete osjećaj kao da ste doista tamo i svjedočite klasicima komedije u njihovom originalnom ugođaju, tvrdi Tom Bensen, direktor Centra za Wall Street Journal. 

Bensen planira napraviti program od 10-12 stand up nastupa s po 4-5 minuta za svakog slavnog komičara. Klub će redovno prikazivanje imati od sljedeće godine. Projekt realizira tvrtka Hologram USA koja planira oživjeti i nastupe Buddyja Hollyja i Liberacea. 

Kojeg biste vi slavnog umjetnika voljeli vidjeti kao hologram?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • hende007 10.05.2015.

    Odlična ideja. A o Georgu Carlinu da i ne govorim, bio je vrh stand up komedije. Ako te on ne uspije nasmijati, ne znam tko ili što može.

  • BoneDigger 10.05.2015.

    Legenda George Carlin, da je baš još sa nama.

  • cedevitammm 10.05.2015.

    O pobacaju i svetosti zivota :D :D https://www.youtube.com/watch?v=GKZU8gaMQpQ

Komentiraj...
Vidi sve komentare