To je to što me zanima!

Combo nije ljepotan, ali je pravi prostrani obiteljski automobil

Opel je i za ovaj model preuzeo francusku tehnologiju PSA grupe, pa je ovo novi blizanac Berlinga i Riftera, kako se sada zove Peugeot Partner. Auto se nudi u drugoj i kratkoj verziji
Vidi originalni članak

Punim imenom Combo Life, ova putnička verzija Comba poput konkurenata žrtvuje izgled zbog praktičnosti. Visoka kockasta karoserija nudi obilje prostora, pa je ovo pravi obiteljski auto.

U ponudi su kratka (4,4 m) i duga verzija (4,75 m), u koju je moguće smjestiti čak sedam sjedala. Koliko je auto prostran govori i podatak da u najmanjoj verziji ima čak 597 litara prtljažnika, dok je maksimum nakon obaranja sjedala čak 2693 litre. Unutrašnjost donosi i mnoge napredne tehnologije i mnogo luksuza u ponudi su tako kamera s pogledom iz ptičje perspektive, u rasponu 180°, Head Up zaslon, grijana sjedala i grijani upravljač.

Iako Opel o tome još ne govori, u ponudi bi trebali biti benzinski i dizelski motori snage od 75 KS do 130 KS.Premijera je u Ženevi 6. ožujka, a kada počinje prodaja i koliko će auto stajati za sada se još ne zna.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 123457 04.03.2018.

    Auto koji služi svrsi koristan.

  • ITALO DISCO 03.03.2018.

    opel...postaje samo preobuceni PSA.. i k tome opel je najruzniji.. na sta su spali...

  • Don Promillo 02.03.2018.

    Još jedan "Pežopel". Zašto jednostavno ne ugase ime Opel i prestanu sa sramoćenjem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare