To je to što me zanima!

Cure novi detalji i slike: Već u kolovozu iPhone 6 u prodaji?

Najnovije fotografije iz Kine navodno prikazuju novi Appleov telefon koji bi trebao biti i vodootporan. Tajvanski mediji ovih dana otkrivaju da telefon stiže već tijekom ljeta
Vidi originalni članak

U valu najnovijih glasina oko iPhonea 6, tajvanski mediji navode da bi Apple već u kolovozu trebao u prodaju pustiti novi telefon, što je nešto ranije od uobičajenog za američku kompaniju.

Sve je sigurnije da će telefon imati ekran dijagonale 4,7 inča, a nekih mjesec dana kasnije bi mu se trebao pridružiti i veći brat, navodi Economic Daily News.

Detaljima oko iPhonea se pridružio i Pocketnow koji prenosi fotografije iz Kine, na kojima je navodno telefon koji bi trebao biti i otporan na vodu, poput Sonyjeve Xperije Z2 ili Galaxyja S5. Naravno, moguće je da fotografije nisu autentične. MacRumors i fotografije računalnih modela kućišta novog iPhonea s mjerama 138 x 67 mm.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • EmanuelVuk 03.06.2014.

    Vi svi koji usporedujete samsung sa iphoneom nemate pravo, kao prvo napravljen je od jeftine plastike, a kao drugo samsung se pokusava udaljiti od androida i nije dobar primjer za usporediti Android s iOSom:(

  • TimotejMessi Kos 13.05.2014.

    Šta je ovo? haha nemoj me zezat

  • tutek 12.05.2014.

    Iphone vodootporan? Ja sam iphoneotporan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare