To je to što me zanima!

Dacia Logan na testu: Korak prema modernoj konkurenciji

Logan u limuzinskoj verziji nudi se s motorom od 75 KS, neovisno o benzinskoj ili dizelskoj verziji. U ovoj verziji napravio je korak prema ponudi ostalih automobila
Vidi originalni članak

Dacia ja stari znanac naših testova i o ovom automobilu smo više manje već rekli sve. Ostao nam je još Logan u limuzinskoj izvedbi. Automobil koji je sinonim za nisku cijenu zadovoljit će svakog čovjeka kojem je cilj prijevoz sa jednog mjesta na drugo. Pogonjen je sa 75 KS, neovisno o vrsti motora, benzinskom ili dizelskom. Kvaliteta materijala i rješenje interijera isto je kao i na ostalim Dacijama i recimo da prati cijenu automobila. Voljeli ga ili ne, Dacia Logan u odnosu na svog kutijastog prethodnika napravila je mali korak prema ponudi moderne današnjice. Više pogledajte u priloženom videu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • maracmarac 17.02.2015.

    pokretni kontejner

  • klepetalo 15.02.2015.

    rumunjsko/francuski škart

  • Duro 15.02.2015.

    Dacia biljezi najveci porast prodaje u Europi, ne bez razloga. Na drugom mjestu po porastu prodaje u EU nalazi se Renault. Nasi juzni susjedi i gastarbajteri kojima auto sluzi samo kao status i image i koje TV reklame sopaju s "njemacka tehnologija" ionako zive jos u 80-tima i nikad nece shvatiti cemu auto sluzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare