To je to što me zanima!

Dali još 90 dana Huaweiju: 'To ne mijenja nepošteni tretman'

Ova odluka ne mijenja činjenicu da se Huawei i dalje nepošteno tretira - rekli su iz kompanije. Dodaju kako je odluka nanijela više štete SAD-u nego Huaweiju
Vidi originalni članak

Američke vlasti u ponedjeljak su ponovno, po treći put, za 90 dana produljile licencije Huaweiju, odnosno omogućili američkim kompanijama da rade s kineskim divom. 

Američki ministar trgovine Wilbur Ross u službenoj izjavi je poručio da će ova odluka omogućiti operaterima da i dalje pružaju svoje usluge u najzabačenijim dijelovima SAD-a. Pritom je dodao i da će rigorozno pratiti izvoz osjetljivih tehnologija. 

Iz Huaweija su se oglasili u ponedjeljak i rekli su kako ovo produljenje neće imati značajan utjecaj na njihovo poslovanje.

- Ova odluka ne mijenja činjenicu da se Huawei i dalje nepošteno tretira - rekli su iz kompanije, piše Reuters. Dodaju kako je odluka nanijela više štete SAD-u nego Huaweiju, misleći na kompanije s kojima Huawei radi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sol 19.11.2019.

    Napuhano, da je uredj naj, izbrisaa mi se stranica sa popisom primljenih zvukova blue totom, bez razloga ostale samo tocke a naziva nema, garancija za to ne vazi, i mogu ga baciti, a godinna dana!

  • be yourself 19.11.2019.

    Huawei rules.

  • lajh1985 18.11.2019.

    procitao negdje da im jos samo malo fali da razviju svoj software

Komentiraj...
Vidi sve komentare