To je to što me zanima!

Dark Souls mu nije bio izazov, pa ga prošao igrajući na gitari

RPG Dark Souls na glasu je kao jedna od najtežih igara. Benjamin "Bearzly" Gwin prilagodio je Rock Band gitaru i s ograničenim kretanjem prošao igru za 11 sati
Vidi originalni članak

Razne su igre kroz protekle godine imale kontrolere u obliku instrumenata ili drugih naprava kako bi nam igranje bilo lakše ili zabavnije. Guitar Hero i Rock Band nisu iznimka, no nakon što je prošla zabava, plastične gitare mnogima služe samo za skupljanje prašine. Drugima pak služe kako bi izazovne igre bile još teže. 

Dark Souls je RPG igra From Softwarea, koja slovi za jednu od najtežih igara i to ako se igra na običnom kontroleru. No, Benjamin "Bearzly" Gwin je odlučio igrati igru na Rock Band gitari, a trebalo mu je ukupno 11 sati. Na Redittu je opisao mapiranje kontrolera te je imao i limitirano kretanje likova u igri na naprijed, nazad, lijevo i desno. Ograničena mu je bila i kontrola kamere, a nije mogao blokirati ili koristiti teške napade. Kaže i kako je posljednjeg neprijatelja svladao relativno lako. Sljedeći izazov bit će mu Dark Souls 2, piše Polygon.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Venucci 04.10.2014.

    jos malo i svi ce samo buljit u ekrane i igrat igrice

  • neki-tamo 11.09.2014.

    ja sam prisiljen ići van i loviti cure, jbg slab mi komp za igre

  • fico11 10.09.2014.

    Jednostavno fascinantno da netko potrati 11 sati u komadu na igrice...kud ovaj svijet ide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare