To je to što me zanima!

Devet godina čekanja: Napokon je svanulo novo doba za Ibizu

Seat Ibiza je neobično dugo čekala na nasljednika, ali novi gradski Španjolac koji je inspiriran Leonom, djeluje puno dinamičnije. Premijeru će imati uskoro u Ženevi
Vidi originalni članak

Čak dva redizajna bila su potrebna prošloj Ibizi da se toliko dugo održi na tržištu, a novi će je model zamijeniti početkom ljeta kada dolazi na naše tržište.

Službena premijera Ibize zakazana je za skorašnji salon u Ženevi. Zbog potpuno novog dizajna koji je uvelike inspiriran Leonom, ali i ogromnog rasta u širinu od gotovo 9 cm (sada 178 cm), nova Ibiza djeluje mnogo dinamičnije od prethodnice. U dužinu automobil nije rastao, no ipak donosi mnogo više prostora u unutrašnjosti i jedan od najprostranijih prtljažnika u klasi, u koji stane 355 litara. Zbog osjetno veće širine i manje mase, vozne karakteristike su mnogo bolje.

Ponuda motora je vrlo široka. Osnovu predstavlja 1-litreni 3-cilindrični motor sa 65 i 75 KS. Motor istog obujma, ali s turbopunjačem ima 95 ili 115 KS. Vrh ponude će predstavljati novi 1,5 TSI motor, koji ima 150 KS. U ponudi su i tri dizela, sve redom 1,6-litreni motori s 80, 95 i 115 KS. Seat će ponuditi četiri linije opreme: Reference, Style, FR i Xcellence.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • expendables 17.02.2017.

    Cijenu necemo niti spominjati.

  • VitoBH 15.02.2017.

    U Ibizi mogu zamisliti i mladu i staru osobu, u Cliu, pak, samo tinejdžera i to do 19 godina. Clio je neozbiljan, bebast, promašaj. Drugo je bivši Clio 2.

  • 24 SATA NON-STOP 12.02.2017.

    koje sranje od izgleda.. sta vw forsira seat, treba ga ugasiti kao marku...imaju skodu. kao

Komentiraj...
Vidi sve komentare