To je to što me zanima!

Dizajniraj si Mercedes kakav želiš uz par dodira po mobitelu

Izaberi boju, kotače, krov...i u par dodira po ekranu mobitela stvori personalizirani model Mercedesa GLA, a za to ne trebaš ništa osim profila na Instagramu
Vidi originalni članak

Automobilski brendovi odavno kupce privlače i web konfiguratorima u kojima je moguće osmisliti personalizirani model, ali Mercedes je to napravio najinovativnije i na potpuno neočivanoj platformi - na Instagramu .

U Mercedesu su prihvatili inovativne mogućnosti koje nude društvene mreže i za promociju svog modela GLA stvorili zanimljivu 'aplikaciju' uz pomoć koje u samo par dodira po ekranu mobitela možete dijanirati svoj mercedes.

- Instagram je vizalna platforma, a mi prodajemo proizvod koji je vizalno vrlo privlačan pa dobro prolazimo tamo - objasnio je Mark Aikman, šef odjela digitalnog marketinga u Mercedes-Benzu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Stara Komunjara 24.10.2014.

    Ljudi si ne mogu dizajnirati objed dnevno a da budu siti. Vi drobite o Mercedesima. Daj se se umijte hladnom vodom ili promijenite dilera.

  • skallyo 24.10.2014.

    haha prefora, u biti svaka kombinacija ima svoj instagram profil, naravno da je sluzbeni konfigurator bolji, ali ovo je svakako odlicno :D

  • MisterM_1 24.10.2014.

    Uvauuu stvarno mi treba Instagram da bi stvorio svoj GLA haha, a ne postoji Mercedesova stranica sa konfiguratorom :) ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare