To je to što me zanima!

Doom stiže početkom 2016., a ovako će izgledati borbe u igri

Bethesda je prikazala detalje iz novog Dooma, koji stiže na proljeće sljedeće godine, a među novitetima u igri je alat Snapmap koji omogućuje i kreiranje mapa
Vidi originalni članak

Novi nastavak Dooma trebao bi stići na proljeće sljedeće godine i to za PS4, Xbox One i Pc, a Bethesda je na svojoj E3 prezentaciji napokon prikazala i gomilu detalja iz igre, a kao što se vidi, krvi ne nedostaje. Tako smo dobili prikaz iz kampanje gdje su nas podsjetili na neka od najpoznatijih oružja, među kojima je svakako i motorna pila. Prikazali su i multiplayer dio, a Snapmap uključuje modding alate u igri, koji će igračima omogućiti da kreiraju mape, ali i modove igre.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DonatteloSplinterson 18.06.2015.

    super igrica no žao mi je što 24 sata slabo objavljuje gaming http://www.hcl.hr/ izbacuje po 12 kolumni na dan i sve o vijesti na 3 stranici kod njih već imaju 2 kolumne za novog hitman-a

  • materti 15.06.2015.

    Cekam ipak da vidim gameplay prije bilo kakvih komentara. Nazalost nove igre uglavnom pumpaju graficke efekte do maksimuma (sto nije lose) no zaboravljaju ono sto je najvaznije, igrivost. Budemo vidjeli, nadam se najboljem.

  • CptNemo 15.06.2015.

    Super. Jedino što je min konfa za sve ove efekte u HD-u : odoka višlja/visoka klasa mašinerije. Čitaj : dva soma, ali ne kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare