To je to što me zanima!

Dosta vam je glupih statusa i slika? Samo kliknite Unfollow

Klik na Unfollow sakrit će postove prijatelja koji stalno slika svog psa ili statuse kolege s bivšeg posla, s kojim ste prijatelji, ali se niste vidjeli već pet godina...
Vidi originalni članak

Facebook je odlučio gumb Hide All (Sakrij sve) zamijeniti novim jezgrovitijim Unfollow, kojim ćete jednostavno blokirati poruke i postove odabranih prijatelja na društvenoj mreži.

Kao i ranije, ovime možete blokirati sadržaj određenih korisnika, ali bez da ih uvrijedite tako što bi ih uklonili s liste prijatelja, čime bi inače prekinuli baš svaku vezu s tim kontaktima, bez da ih se obavijesti.

Iz Facebooka su za Reuters rekli kako ovom opcijom ostajete prijatelji, ali da se na vašem Timelineu neće prikazati novosti i postovi tih korisnika. Cilj je urediti vlastiti feed i prikazati više sadržaja do kojeg vam je stalo. Od početka tjedna su dodali tipku Following na profile i na stranice. 

Najveća društvena mreža stalno unosi neke promjene i dorade na svoj feed s novostima. Tako su ovaj tjedan, potaknuti sve većim rastom korištenja Facebooka kao izvora informiranja, odlučili pokloniti više pažnje bitnijim vijestima. To znači da će uskoro postovi s vijestima imati veću vrijednost od neke slike mačke ili nečijeg twerkanja. Uskoro bi klikom na određeni post, mogli prikazati i još vijesti s tog izvora. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kukurikuu 05.12.2013.

    Facebook koristim za komuniciranje sa po cjelom svjetu rastrkanom rodbinom. Naravno da me interesira sto rade i kako su.

  • NinnaOuerghi 05.12.2013.

    ne kuzim, sta ce mi onda taj netko za frenda ako ne zelim pratiti njegove objave, slike itd, a i to me zabole sto bi se uvrijedili ako ih izbrisem, a i uvijek mogu reci " nemam pojma kak si mi nestao sa liste frendova " :) makar to nikad nisam napravila, ako nekog zbrisem iza toga stojim

  • user_301652 05.12.2013.

    Jbt kad sam obrisal neke koje nisam godina čuo ni vidio, najednom se sjetili nazvat i zakaj si me obrisal. nakraju sam obrisal i profil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare