To je to što me zanima!

Nakit držite na suncu, povremeno zalijte, pa presadite

Unikatni nakit od živih biljaka ideja je kreativne dizajnerice cvjetnih aranžmana koja stvara nosive bukete i aranžmane
Vidi originalni članak

Ideja se rodila kada je Susan McLeary najboljoj prijateljici vjenčani buket željela uskladiti s nakitom. Rezultat je oduševio nevjestu koja je uz buket dobila i naušnice, prsten i ukras za kosu od živog cvijeća.

Unikatne cvjetne aranžmane u ulozi narukvica, prstenja, naušnica ili ukrasa za kosu, dizajnerica stvara od sukulenata, izdržljivog bilja koje raste na škrtoj zemlji uz vrlo malo vode. Bilje uzgaja u obiteljskom plasteniku, a svaki komad nakita izrađuje po narudžbi.

Nezahtjevnu biljčicu “posadi” teglicu koja će je održavati tri do četiri tjedna dok je u ulozi živog nakita. Naravno, nakit od živih biljaka namijenjen je za nošenje u posebnim prilikama, a potom se može presaditi u veću teglu kako bi nastavilo rasti.

Upravo zato se nakit pakira u kutiju od recikliranog kartona zajedno s teglicom i zemljom u koju se presađuje biljka te uputama o održavanju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ćuprija 09.04.2016.

    đe se može naručit ??? jedva čekam da objavite link !!!

  • Kelly 08.04.2016.

    samo neka vidim zlatni nakit da se sunča bude on presađen na bolje mjesto kod mene ,ahhahhahaaaaa

  • poss1 08.04.2016.

    Koliko ja vidim da je u pitanju biljka ,čuvar kuče--e dragi moji ona je daleko bolja u domače zdrastvene tegobe nek za ovo.Cjela moja familija i unuci mali koristimo nju ,al ne za narukvice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare