To je to što me zanima!

Everybody's Gone to the Rapture od sutra na Steamu

Osim poboljšanja u performansama i popravki grešaka, Everybody's Gone to the Rapture za PC će imati opcije za bolju pristupačnost, namijenjene osobama s određenim bolestima i invaliditetom
Vidi originalni članak

Everybody's Gone to the Rapture dolazi na Steam sutra, 14. travnja, a dugoočekivanu avanturu od ovog trenutka možete i prednaručiti na popularnoj platformi za digitalnu distribuciju igara.

Razvojni studio, The Chinese room svoju "najgore čuvanu tajnu" otkrio je ovog mjeseca i objavio da će PC verzija imati nekoliko ekstra dodataka.

Osim poboljšanja u performansama i popravki grešaka, Everybody's Gone to the Rapture će u PC verziji imati opcije za bolju pristupačnost, namijenjene osobama s određenim bolestima i invaliditetom. Tako će ljudi koji boluju od "bolesti kretanja" imati mogućnost aktivacije "ciljnika"; za gluhe i nagluhe osobe igra će ponuditi vizualna pomoćna sredstva; a tu je i nova "tilt" funkcionalnost za nepokretne ili slabo pokretne igrače.

Naravno, podrška za tipkovnicu i miš je tu "po defaultu", a PC gameri koji se bolje snalaze s igraćim kontrolerima, svoj će omiljeni gamepad moći koristiti bez problema, uključujući i Steam kontroler.

Izvor: IGN Adria

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare