To je to što me zanima!

Facebook je bio meta hakera, podatke navodno nisu ugrozili

Podaci korisnika nisu bili ugroženi, tvrdi Facebook u priopćenju. Stranice medija poput New York Timesa, The Washington Posta također su nedavno napadnuti
Vidi originalni članak

Prošlog mjeseca otkrili smo da su naši sustavi bili meta sofisticiranog napada, objavio je Facebook, a napad je izveden kad je nekoliko zaposlenika posjetilo ugroženu web stranicu. Kažu kako oni nisu bili jedina meta napada, ali nema dokaza da su podaci korisnika bili ugroženi. 

Stranice nekih medija poput New York Timesa, The Washington Posta i Wall Street Journala također su tijekom veljače bili mete napada. Napade zasad pripisuju kineskim hakerima. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WOMANIZER 16.02.2013.

    mislim da je korisnicima facea dovoljna briga to što administratori imaju pravo na sve njihove informacije i to čak legalno!

  • Son of Man 16.02.2013.

    Navodno? Pa navodno nije vijest. Je ili nije vec jest vijest.

  • patriot0407 16.02.2013.

    ma o kakvoj privatnosti podataka se tu priča...sa 99 % profila možeš viditi sve podatke o dotičnoj osobi ili gotovo sve podatke...osim oib-a i to će se početi stavljat ja mislim..milijuni podijeljenih slika,videa, i sl. i onda se priča o nekakvoj privatnosti.. označivanje lokacija gdje se tko nalazi...nemora se nikoga špijunirati..jednostavno...da se ljudima mreža tipa facebook i sve doznaš o osobi...što radi,,sa kim se druži..što pije...gdje se nalazi ,,u kojim krugovima se kreće..što voli,,što nevoli...jednostavno da nemože biti jednostavnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare