To je to što me zanima!

Razvod preko Facebooka: U online poruci uručila papire

Dok se inetrnet šalio zamišljanjem kako bi Don Draper svoj burni život vodio i na društvenim mrežama, jedna je žena papire za razvod doista uručila na Facebooku
Vidi originalni članak

Omiljena društvena platforma poslužila je ovih dana jednoj ženi da pravomoćno mužu uruči papire za razvod braka, a premijera Momaka s Madisona ilustrirala je kako to izgleda kada Don Draper burno živi i ljubi.

U povodu početka emitiranja finalnih epizoda popularne serije u magazinu Vanity Fair osmislili su kako bi legendarni Don Draper živio i ljubio na društvenim mrežama te simulirali njegov dosadašnji život na raznim platformama.

Samo koji dan nakon što mu je u toj simulaciji Betty Draper porukom na Facebooku poručila da joj je 'prekipjelo', u javnost je dospjela stvarna priča o presudi kojom je 26-godišnjoj Ellanori Baidoo dozvoljeno da putem Facebook Messegera uruči zahtjev za razvod braka mužu kojeg nije vidjela godinu dana, osim na Facebooku.

Ovo je druga takva presuda nakon prošlogodišnje kojom je jednom muškarcu pak dozvoljeno da priloži zahtjev za isplaćivanje alimentacije svojoj nedostupnoj bivšoj supruzi. Nije poznato kvalificira li se 'seen' kao službeno zaprimanje dokumenata.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zgkid 10.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Leaena 10.04.2015.

    Očekujem uskoro i prvo sklapanje braka preko fejsa

  • zutko 09.04.2015.

    Pa zar i to preko fcb...malo bedasto..:):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare