To je to što me zanima!

Što to znači za vas? Facebook ima nova pravila privatnosti

Korisnici Facebooka dobili su od te društvene mreže obavijest o novim pravilima privatnosti, pročitajte koja su to pravila i što će se od početka 2015. promijeniti
Vidi originalni članak

Pomažemo vam da shvatite kako Facebook radi i kako da kontrolirate informacije koje dajete, naslov je podugačkog teksta koji je Facebook poslao svojim korisnicima kako bi ih upoznao s promjenama postavka privatnosti koje će se početi primjenjivati s prvim danom 2015. godine.

Podugačak tekst vjerojatno nije pročitao dobar dio korisnika, stoga donosimo skraćeni pregled promjena i objašnjenja što one za vas znače:

Najvažnija nova postavka zove se Privacy Basics, svojevrsni interaktivni vodiči dostupni na 36 jezika u kojima korisnici mogu naučiti tko sve i zašto viđa njihove objave te kako to ograničiti, kako nekoga blokirati, tko može vidjeti slike na kojima su označeni...

Druga bitna obavijest od Facebooka je ona da testiraju mogućnost kupovina i slanja novca direktno u svom sučelju, tako da vas ne začudi ako uskoro budete nekome mogli poslati nekoliko stotina kuna porukom preko Facebooka.

Razveselit će vas i novost da će Facebook odsad pamtiti i na više uređaja primjenjivati vaše preferencije oko oglasa pa vam oglas koji ste na mobitelu označili kao nezanimljiv neće servirati na računalu.

Jeste li pročitali Facebookova nova pravila privatnosti? Hoće li to ikako promijeniti vaše korištenje te društvene mreže? Recite nam u komentarima!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • shevchenko 27.11.2014.

    Ja imam samo chat pa ga koristim za besplatno dopisivanje samo preko mobitela.. ali cijelokupni FB komentiranje lajkanje mi ne treba ..

  • bezideje 26.11.2014.

    pratim komentare na ovakvim člancima pa mi je baš upalo u oči da uvijek prvi komentiraju oni koji "nemaju fejs, ne gube vrijeme na fejsu, ne treba im fejs..."... pa zašto uopće čitate članak koji vas ne zanima?!

  • petra1105 26.11.2014.

    bitna obavjest za nebitno gubljenje vremena na facebooku...nemam face pa ne trebam ove bedastoce

Komentiraj...
Vidi sve komentare