To je to što me zanima!

Facebookova zabrana: Oculus Rift će biti bez seks aplikacija

Ova odluka Facebooka vrijedi za službeni dućan u kojem će se kupovati aplikacije i igre, no postoji mogućnost i drugih trgovina u kojima ćete naći sve što poželite
Vidi originalni članak

Oculus želi da vaše virtualno iskustvo bude sigurno i ugodno, a tvrtka u vlasništvu Facebooka sljedeće će godine početi prodavati željno iščekivane naočale Oculus Rift

Oculus priprema i vlastiti online dućan po uzoru na App Store. Tako će Oculus nuditi igre i druge aplikacije za skidanje. Izgleda da će Oculus provoditi i određene provjere svake aplikacije pa čak ih i rangirati. No, neke aplikacije neće imati ni šanse pojaviti se u novom Oculus online dućanu, a to su aplikacije koje bi imale elemente za virtualni seks, prenosi Newsweek.

- Distribuirat ćemo samo onaj sadržaj koji strogo prati naše uvjete korištenja, a te smjernice zabranjuju pornografski sadržaj u Oculus Storeu - izjavio je glasnogovornik Oculusa. 

No, iz Oculusa ništa ne spominju što je onda s nasiljem. Za sada Oculus odbija uopće komentirati tu temu. Očekuje se da će upravo igre biti najpopularnije aplikacije na Oculus Riftu, a poznato je da mnoge igre prikazuju pregršt nasilja. 

Postoji mogućnost da će se aplikacije i igre za Oculus Rift moći skidati i s drugih online dućana, te da će korisnici naći načina za skinuti kakav god sadržaj žele za Oculus Rift. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chillstep 18.06.2015.

    Pa to će se jedino i kupovati zbog šlajfunga

  • Škamp_na_buzaru 17.06.2015.

    Al zato imamo Project Morpheus od Sony-ja koji ce imat heheh

  • Tmpln 17.06.2015.

    big fkin deal sto nece bit u službenom dućanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare