To je to što me zanima!

'Fejs' konkurira Tinderu: "Ovo neće biti samo za jednu noć"

Korisnici Facebooka su se od početka mogli izjasniti jesu li u vezi ili su slobodni. Zuckerberg tvrdi kako prijatelji s kojima je vaš profil povezan neće imati uvid u to koristite li se novom opcijom
Vidi originalni članak

Facebook uvodi uslugu za spajanje parova, čime će direktno konkurirati platformama poput Tindera, najavio je Mark Zuckerberg na konferenciji u Kaliforniji. Društvena mreža postoji već 14 godina i korisnici su se od početka mogli izjasniti jesu li u vezi ili su slobodni, ali nova usluga ide korak dalje. 

OPASNO ZA VEZE Svoj ljubavni život stavljate na 'Fejs'? Pojačavate ljubomoru...

- Gradit će se prave, dugoročne veze, ne samo površne, za jednu noć - rekao je Zuckerberg. Nova usluga nalazit će se unutar aplikacije Facebook, ali će biti odvojena i korisnici će moći odabrati žele li se njome koristiti. Kako bi dodatno pripazili na privatnost korisnika, Zuckerberg tvrdi kako prijatelji s kojima je vaš profil povezan neće imati uvid u to koristite li se novom opcijom ili ne, a prijatelji se neće moći naći niti na popisu potencijalnih partnera, prenosi The Verge.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • black_cat 02.05.2018.

    bitno da nije za jednu noć sparivanje...

  • 02.05.2018.

    Bolesno... sto se dogodilo s upoznavanjem bez interneta, kako su nasi roditelji i njihovi roditelji uspijevali? Dajte ljudi nemojte pokusavati rijesiti problem koji ne postoji, samo cete onda tek stvoriti problem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare