To je to što me zanima!

Festival znanosti: Upoznajte otkrića koja su mijenjala svijet

U festivalu sudjeluju 22 hrvatska grada i oko tisuću sudionika. Posjetitelji će se bolje upoznati s otkrićima koje su promijenile svijet kroz 600 programskih događanja.
Vidi originalni članak

Festival znanosti dokazao se u proteklih 15 godina kao jedan od najkvalitetnijih programa popularizacije rada znanstvene zajednice i znanosti općenito, rekao je organizator festivala Marijo Zrna.

Festival znanosti ove godine održava se u znaku teme Otkrića, a tradicionalno se nude i druge teme s različitih znanstvenih područja. Obilježavat će se i godišnjice rođenja Franje Hanamana, Ferdinanda  Kovačevića i Marina Getaldića.

Događaj se odvijati istovremeno u čak 22 hrvatska grada s oko 1000 sudionika i preko 600 programskih događaja. Započinje ovaj ponedjeljak 16. travnja, a završava u subotu 21. travnja i svi programu su potpuno besplatni. Uz bogat program posjetitelji će moći saznati više o najnovijim dostignućima u znanosti i tehnologiji ali i sudjelovati u poboljšanju dijaloga između znanstvene zajednice i javnosti. Iako se najveći dio zagrebačkog programa odvija u Tehničkom muzeju Nikola Tesla posjetitelji će moći posjetiti još sedam drugih gradskih lokacija. 


 

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare