To je to što me zanima!

Natjecatelji Shift hackathona borit će se za 150.000 dolara

Shift konferencija u Splitu ove godine će ugostiti 1200 posjetitelja, a uz konferencijski dio, mladi programeri će se natjecati na Hackathonu za ukupni fond težak 150.000 dolara
Vidi originalni članak

Organizatori Shift konferencije u Splitu najavili su u ponedjeljak peto izdanje konferencije koja će se održati 2. i 3. lipnja u HNK Split, a uz konferencijski dio organizira se i Shift Hackathon, koji prethodi samoj konferenciji. 

Mladi programeri na natjecanju će u samo 24 sata morati kreirati potpuno nove aplikacije. Timovi kandidata moći će se prijaviti preko službene stranice konferencije, a odabrani će sudjelovati u natjecanju. Najboljih 20 timova će dobiti priliku prezentirati svoju aplikaciju posjetiteljima Shift konferencije i stručnom žiriju na glavnoj pozornici HNK Split te se boriti za nagrade, čija vrijednost prelazi 150.000 američkih dolara.

Na konferenciji je predstavljen i Five Labs, otvoreni ured agencije Five, u kojem će posjetitelji moći dobiti savjete iskusnih programera, dizajnera i product managera kako napraviti aplikaciju bez koje više nitko neće moći živjeti. Kroz Five Labs posjetitelji će moći predstaviti svoje ideje, saznati više o cjelokupnom procesu razvoja aplikacija i Design Sprint radionicama, dobiti savjete za unapređenje korisničkog sučelja i dizajna vlastitih aplikacija, te zajedno sa stručnjacima analizirati i poboljšati njihovu arhitekturu i kôd.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare