To je to što me zanima!

Galaxy S IV imat će neslomljivi ekran, "petica" će se savijati?

Analitičari vjeruju da Samsung ubrzava proizvodnju novih ekrana za mobitel koji bi mogao stići već u travnju. Očekuje se da će ubrzo stići savitljivi i neslomljivi ekrani
Vidi originalni članak

Samsung je ubrzao razvoj nove generacije Galaxy telefona koji bi na proljeće sljedeće godine mogao stići i s neslomljivim ekranom, prenosi Reuters

"Projekt J", je kodno ime za novi Galaxy S IV, a on bi mogao biti predstavljen već u travnju. Ovakav još čvršći zaslon mogao bi biti jak prodajni adut. Prema glasinama, očekuje se veći i kvalitetniji ekran, četverojezgreni procesor i 13-megapikselna kamera. Rezolucija ekrana trebala bi biti 441 piksel po inču, puno više od iPhonea 5 ili Galaxyja SIII. 

Samsung predvodi razvoj neslomljivih OLED ekrana koji staklo mogu zamijeniti plastikom, a u bliskoj budućnosti bi mogli biti još i savitljivi. 

Analitičar Mark Newman za Reuters kaže kako će Samsung jednom imati savitljive i neslomljive ekrane te da bi to uz Galaxy S IV moglo biti već i na Galaxy V 2014. godine. Dodaje kako će to biti velika promjena na tržištu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • It's kišing 10.12.2012.

    za dvije godine će se ljudi i seksat s mobitelima... ako već i sad nisu počeli...

  • analovekaja 09.12.2012.

    ahahahahaha

  • sborosa 09.12.2012.

    jedva čekam 6ticu .... da si napokon kupim dvojku :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare