To je to što me zanima!

Galaxy S3 krenuo je u pohod, imaju prednost pred Appleom

Samsung želi do dolaska iPhonea 5 prodati što više novih Galaxy S3. U prva tri mjeseca 2012. prodali su 44,5 milijuna uređaja, odnosno svakog sata čak 21.000
Vidi originalni članak

Samsungov Galaxy S3 od utorka je u prodaji u Europi, a brojni kupci čekali su u Berlinu ponoć i početak prodaje u gužvi koja je bila karakteristična za dolazak svakog novog Appleova gadgeta. Očekuje se kako će novi top model korejskog proizvođača biti još popularniji od prethodnika S2, zahvaljujući kojem je Samsung postao vodeći proizvođač telefona. 

Mobitel koji "prati" vaš pogled kako se ekran ne bi ugasio dok ga gledate, dolazi sa snažnim četverojezgrenim procesorom i velikim 4,8 inčnim ekranom. Samsung prodaju počinje u 28 zemalja, a jedan od planova je do dolaska Appleova iPhonea 5 (navodno u listopadu) još povećati razliku u odnosu na Apple. 

Brojni veliki operateri već oglašavaju dolazak novog telefona, a to mu je pomoglo i da prodaju milijune uređaja samo preko prednarudžbi. 

Samsung je, navodi Reuters, u prva tri mjeseca ove godine prodao 44,5 milijuna pametnih telefona, odnosno 21.000 svakog sata, zahvaljujući čemu imaju 30,6 posto udjela. Istovremeno Apple je sa 35,1 milijuna prodanih iPhonea na 24,1 posto udjela. 

Samsung navodi da će do srpnja S3 biti dostupan u 145 zemalja preko 296 operatera. Inače, kod nas bi u prodaju trebao stići sredinom lipnja, a Vip je otvorio predbilježbe za S3.

Brojni testovi puni su hvale za novi Galaxy S3, kojeg diče epitetima najboljeg uređaja na tržištu. Navodi se da je miljama daleko od iPhonea 4S, koji je na tržištu već devet mjeseci. Prednost mu se daje i u odnosu na HTC OneX, koji dolazi sa sličnim gabaritima i performansama. Kao glavne prednosti u odnosu na HTC ističu se microSD utor i duži vijek baterije. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • CptNemo 01.06.2012.

    I dalje su preskupi.. Sam uređaj košta - upravo onoliko za kolko se prodaje kineska kopija - rađena u noćnoj smjeni koja preko dana proizvodi original - 99 dolara. Sve ostalo u cijeni koštanja su razni copyrighti. I ini bakračikoji korisnika nit malo ne zanimalju. Dao bih vam webpage kineske trgovačke komore koja je specjalizirana za izvoz elektronike pa da vidiš 100 čuda za NORMALNU lovu...

  • 30.05.2012.

    Ja ču počet štedjet pa do Galaxy-ja S4 možda i kupim ovaj S3 :)

  • baky126 29.05.2012.

    dobra pila, ali kod nas ce bit astronomska cijena

Komentiraj...
Vidi sve komentare