To je to što me zanima!

Gameri se u novoj sezoni A1 Adria lige bore za 30.000 eura

Nova sezona A1 Adria League powered by ESL je pred vratima. Prošlu s više od 1000 natjecatelja i oko 2300 mečeva pratilo je čak 140.000 gaming entuzijasta
Vidi originalni članak

Prijave za sudjelovanje u novoj sezoni A1 Adria lige počinju već početkom svibnja, a treća sezona službeno starta sredinom mjeseca. A1 Hrvatska i ESL su za 2019. pripremili nekoliko promjena - imat ćemo dvije sezone (treću i četvrtu) u kojima će se igrači natjecati u dvije PC i dvije mobilne igre. Nagradni fond za obje sezone iznosi 30.000 eura.

Treća sezona se igra online bez LAN finala, kao uvod u četvrtu sezonu u drugom dijelu godine. To znači da će igrači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije nakon ljetne stanke imati priliku formirati nove timove ili napraviti potrebne izmjene. Obje sezone uključivat će otvorene kvalifikacije, a više informacija o kvalifikacijama znat će se početkom svibnja.

POGLEDAJTE Lvl8. LISTU NAJIGRANIJIH VIDEOIGARA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crotenkista 11.05.2019.

    Da li zna neko odgovor na moje pitanje ovo:Koju su to dvije video igre za mobitele da se možeš boriti za novčanu nagradu?

  • crotenkista 11.05.2019.

    Da li se znaju koje su to video igre na mobitelu s kojima se možeš takmičiti?

  • crotenkista 02.05.2019.

    Koju su to dvije video igre za mobitele da s e možeš boriti za novčanu nagradu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare