To je to što me zanima!

Gameri zbog ovisnosti odbijaju seks, ali i uriniraju u bočice

U virtuali: Više od polovice ljudi koji sebe smatraju "gamerima" zbog igre su odbili seks, a neki čak i uriniraju u bočicu da ne gube vrijeme na odlazak na WC
Vidi originalni članak

Izlazak Xbox One i Play Station 4 igraće konzole za gamere diljem svijeta žarko je iščekivani događaj, a koliko su oni predani igrama dokazuje činjenica da više od polovice njih rado propušta događaje u stvarnom životu i da ne gube vrijeme namijenjeno igranju, pokazalo je istraživanje britanske tvrtke Domino's Pizza.

Zbog igre će svaki peti gamer propustiti vjenčanje, sprovod ili djevojačku /momačku večer prijatelja, a 50 posto znalo je i odbiti seks jer su željeli svoje vrijeme posvetiti igri, piše Daily Mail.

Iako je vjerojatnije da će muški gameri biti nezainteresirani za seks zbog igre, ženske gamerice će prije odbiti druženje s prijateljima od njih. Prema studiji, najbizarnija stvar koju zagriženi ovisnici o igricama rade je uriniranje u prazne plastične bočice kako ne bi svoje vrijeme morali tratiti na odlazak na WC.

Oko 25 posto koji sebe smatraju gamerima zbog igranja igrica ostali su budni 30 sati u komadu, a isto toliko njih je otkrilo da su u virtualnom svijetu upoznali ljubav svog života, koja dijeli istu strast prema igrama.

Ljubitelji igrica riskiraju prekid veze jer zanemaruju djevojku

Idi na 24sata

Komentari 67

  • nikolajev_13 12.01.2014.

    Ma sve se to može 3u1, sex, igranje i uriniranje sa strane, hehehe...

  • crni_jack 20.12.2013.

    30 sati nisam nikad igral u komadu bar kolko znam XD, ali je bilo jos ovu pa idem jest pa onda jos ovu pa na kraju izgubim potrebu da idem jest :), pa se dogodi da se dignem u 9 sati pa da sam budan do 4 u noci a od toga samo jedem 2 puta kak se spada, bolje rceno naviknul organizam na taj sistem XD.A kaj se tice mojih starci oni se naviknuli na moj sistem sve dok im pomožem kad treba,a kad ne igram pitaju me zakaj ne igras ili dali si dobro da nisi možda bolestan hahahaha

  • Mirko 1897 16.12.2013.

    Ja jesam gamer, ali je sex uvijek na prvom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare