To je to što me zanima!

Gas, gas: Htio impresionirati ekipu, planuo mu Lamborghini

Motor od 691 KS proizvodi i brutalan zvuk, a vozač ovog Aventadora u Londonu je pokušao oduševiti grupu ljudi. Malo prejako turiranje zapalilo je stražnji kraj auta
Vidi originalni članak

Turiranje motora možda zvuči djetinjasto, ali teško je ne imati razumijevanja za brutalni zvuk Lamborghinijeva Aventadora. Milina ga je čuti. Vjerojatno je slično razmišljao i vozač u Londonu koji je pred ljudima htio začiniti spektakl i malo prejako stisnuo gas. Toliko da je iz auspuha šikljao plamen, koji je zahvatio i dio automobila. No, vozač je potom krenuo niz ulicu da bi se nekoliko trenutaka kasnije vratio s autom u plamenu. Umjesto da je uzeo aparat za gašenje požara iz nekog od lokala i ugasio vatru, ako već nije imao aparat u Lamborghiniju.

I dok video napominje da je na djelu greška u proizvodnji, nije dostupno dovoljno informacija da bi se tvrdilo kako je o ovome riječ. Moguće je da je auto imao modificirani ispuh ili se zapalio višak goriva.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • brazzer 05.11.2014.

    Samo dokaz VW kvalitete. Otkad je njemačka grupacija preuzela Lambourghini, auti su jednostavno postali manje atraktivni, ocito i ne kvalitetni kao prije. Ovo se recimo na Diablu SV nebi dogodilo nikada.

  • st brzić 05.11.2014.

    Super neki auto, ako se zapali kad malo stisneš gas.

  • otilliaOS33 04.11.2014.

    pokušao oduševiti grupu ljudi turiranjem motora? ...pa treba to znati...omg......a je li to lik pljunuo na mjesto gdje se pojavila vatra ili mi se učinilo?....vrlo učinkovit način gašenja vatre :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare