To je to što me zanima!

Gdje se mogu naći pametni i zgodni dečki? Na Instagramu

Čak 75.000 ljudi u tjedan dana je počelo pratiti profil koji redovito objavljuje momke za kojima ćete uzdisati ne samo jer dobro izgledaju nego i jer vole čitati
Vidi originalni članak

Ljubiteljima zgodnih momaka i pisane riječi nema veće sreće nego kad ugledaju muškarca koji dobro izgleda i čita knjigu. Vođeni tom mišlju i prizorima koje ponekad zapaze dok se voze podzemnom, skupina njujorških momaka i djevojaka pokrenula je profil na Instagramu Hot Dudes Reading odnosno - zgodni tipovi koji čitaju.

Na profilu svoje 'ulove' objavljuju tek tjedan dana, a za to su vrijeme skupili čak 75.000 pratitelja što pokazuje da pisana riječ i to u papirnatom obliku nesumnjivo još uvijek ima dovoljno poklonika.

- Međusobno smo si često pričali o tome kako smo vidjeli nekog zgodnog s knjigom u ruci u podzemnoj te si slali slike, tako da je profil na Instagramu, na kojemu to dijelimo i s drugima, nastao s tom idejom - ispričali su tvorci profila za Huffington Post.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MarijanMendeš 14.02.2015.

    kako znate da su pametni ??? .. i ja isto citam knjige po vasem sam onda i ja pametan xD

  • MiroslavStocko 13.02.2015.

    Bijela mamca torbica preko ramena,a da ih okreneš naopako ne ispadne im 5 kn.

  • muki2805 13.02.2015.

    znači ako netko čita knjigu onda je on automatski pametan? ovaj je isto jako pametan jel tako? http://1000uglypeople.com/wp-content/uploads/The-Guy-In-Pink-Unattractive-Man.jpg

Komentiraj...
Vidi sve komentare