To je to što me zanima!

"Gejmeri" iz Zagreba svojom igrom postigli su velik uspjeh

Automobilistička igra "Gas guzzlers" posebna je zbog domaćeg "štiha", odnosno automobila s područja bivše države poput Fiće, Stojadina, Renaulta 4 i sličnih
Vidi originalni članak

Tim "Gampires" iz Zagreba na tržište videoigara lansirao je arkadnu igru "Gas guzzlers" s kojom su postigli veliki uspjeh. Sastavljeni od programera, kreativnih dizajnera i stručnjaka za razvoj rješenja, dečki su igrom privukli veliku pozornost. Automobilistička igra "Gas guzzlers" posebna je zbog svojeg domaćeg 'štiha', odnosno automobila s područja bivše države poput Fiće, Stojadina, Renaulta 4 i sličnih, uz dodatke humora poput lutke na napuhavanje na mjestu suvozača. 

Mladi kreativci svakog dana primaju pozive zainteresiranih ljudi koji bi im se priključili no u razvoju ih koči državni aparat. Želja im je da igru plasiraju i na američko tržište. 

- Vani je normalna stvar da informatičke i gamerske firme imaju financijsku pomoć od države zato što razviju stvari koje donose novac, stvaraju radna mjesta i država ima korist od toga, a mi jedino što smo imali od države jesu problemi s administracijom - rekao je za HRT kreativni direktor Tomislav Pongračić. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • marinkokuzman 17.01.2013.

    Prodajte vi nju pod drugom zastavom nema ljutnje -kao i onaj francuz što uze Rusku putovnicu jer ga vlastita majka zemlja poždere porezom , nikad dosta ! Tako je i kod nas "NEČEŠ-IMA TKO HOČE !!!!!!!

  • Speed_2 16.01.2013.

    kull igra

  • WOMANIZER 11.01.2013.

    ja bih to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare