To je to što me zanima!

Glavna fora: Obilaze Appleove trgovine i svijaju nove iPhone

No koliko se god trudili zataškati skandal s pucanjem okvira mobitela, u Appleovim prodavaonicama diljem svijeta kupci, najviše oni mlađi, testiraju izdržljivost iPhonea
Vidi originalni članak

Ako ga se normalno koristi, novi iPhone se jako teško savija i u prvih šest dana prodaje javilo nam se samo devetero korisnika kojima se iPhone 6 svinuo u džepu , rekla je glasnogovornica Applea Trudy Muller.

No koliko se god u Cupertinu trudili zataškati skandal s pucanjem okvira novog mobitela, u Appleovim prodavaonicama diljem svijeta kupci, a najviše oni mlađi, testiraju izdržljivost iPhonea . Na društvenim mrežama pojavile su se videosnimke pucanja izloženih iPhonea 6 u trgovinama, uz hihotanje klinaca.

- Bilo je stvarno smiješno. Kako je samo ekran izletio iz okvira. Vjerujem da je to kažnjivo, ali iskreno, ne tiče me se. Apple je kriv što svoj uređaj reklamira kao najbolji, a očito je da se može svinuti u džepu ili rukama - rekao je za Daily Mail jedan od dvojice britanskih tinejdžera koji su uništili mobitele u trgovini u Norwichu.

Nakon skandala sa svijanjem kućišta i debakla s novim operativnim sustavom iOS 8 , dionice Applea pale su četiri posto i izgubile oko 140 milijardi kuna na vrijednosti.

Novi iPhone u Hrvatskoj se brzo rasprodao u jedinoj trgovini koja ga je prodavala, a uskoro će biti u ponudi mobilnih operatera.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • casanova 007 12.12.2014.

    svaki veci takav mobitel bi se savio pod takvim pritiskom, a ove balavce treba dobro namlatit u njihovim godinama je njima glavni problem jel se iphon savija...

  • baky126 02.10.2014.

    ovo su testovi a ne to sta bokun pokazu za iphone https://www.youtube.com/watch?v=rY4CJxbauEU#t=48

  • Foxtrotuniformcharliekilo 01.10.2014.

    Žalosnije gledat ove kržljavce kako se muče da saviju telefon od 6mm nego savijanje istog! Sada kad postoji video dokaz fino na kućnu adresu poslat račune za sve telefone koje su uništili pa nek se onda prave važni! Neodgojeni balavci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare