To je to što me zanima!

Gledajte slatke filmiće i visite na Fejsu, dobro je za karijeru

Svaki put kad vas netko upozori da gubite vrijeme objavljujući i komentirajući na Facebooku, citirajte mu istraživanja koja su pokazala da to može biti korisno
Vidi originalni članak

Nijedan šef više neće moći prigovarati zaposlenicima da previše vremena troše na društvenim mrežama ili YouTubeu jer neka nova istraživanja pokazuju kako je to zapravo - dobro za produktivnost.

Naime, ako imate naviku često objavljivati na društvenim mrežama što ili na čemu radite ili koji su vam rokovi, to vam pomaže da projekte i završite na vrijeme. Javnim raspravljanjem o zadacima ili kako napredujete, sami sebe tjerate da se pridržavate rokova, otkriva savjetnički portal Lifehack.

Čak i ako niste završili sve na vrijeme, bez grižnje savjesti možete predahnuti uz neki filmić koji prikazuje mačke ili slatke bebe. Istraživanje sveučilišta iz Hirošime pokazalo je da nas gledanje slatkih predmeta ili bića potiče na pažljivije ponašanje, a osobito u aktivnostima kao što je vožnja ili uredski rad.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KarloGeric 12.11.2014.

    ja na poslu upalim google i da me netko od šefova vidi odmah bih otkaz dobio...na poslu mene šefovi stimuliraju prijetnjama sa otkazom,smanjivanjem plaće,urlanjem i bezobrazlukom..

  • Vader_1 11.11.2014.

    ima tu i neke istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare