To je to što me zanima!

'Glupi blizanac': Običan sat isti je Apple Watch za 180.000 kn

Za razliku od pametnog Appleova sata, ovaj švicarski ručni sat je potpuno mehanički minimalistički sat, koji svojim dizajnom podsjeća na pametne satove
Vidi originalni članak

Bez obzira na prodaju, Appleov pametni sat je pojava, a svoj status dokazuje na najbolji način. Oponašanjem. Švicarski urari H. Moser & Cie napravili su potpuno mehanički sat koji izgleda nevjerojatno slično Apple Watchu. 

Švicarci su sat nazvali Zzzz, a sami kažu da se na prvi pogled može zamijeniti za pametni sat u standby modu. No iza njegova stakla i minimalističkog dizajna bez brojeva nalazi se potpuno mehanički sat s mehanizmom koji se vidi kad ga okrenete na stranu na kojoj se obično nalaze senzori koji mjere puls. 

Osim potpuno crne Zzzz verzije, sat će biti dostupan i u Brrr verziji s plavim brojčanikom. Oba će izraditi u samo 20 komada s cijenom od 26.900 dolara (nešto manje od 180.000 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 03.06.2017.

    Ružan i jedan i drugi

  • mentalist1 30.05.2017.

    Ljudi koji imaju para i kupuju ovakve stvari su pametni. Ovaj sat proizveden u samo 20 primjeraka,za deset godina ce vrijedit puno vise. To se zove pametno ulaganje.

  • stiven 30.05.2017.

    Idealno za Sanadera

Komentiraj...
Vidi sve komentare