To je to što me zanima!

Google Earth Pro odsad će biti potpuno besplatan za baš sve

Luksuzna verzija Googleovog servisa dosad je stajala čak 400 američkih dolara na godišnjoj razini, pa je ova vijest itekako ugodno iznenadila baš sve zainteresirane
Vidi originalni članak

Dosad se besplatno mogao koristiti samo Google Earth, ali ne i njegova Pro verzija. No, to se danas mijenja. Google je objavio da će Google Earth Pro odsad biti potpuno besplatan na neograničeni rok .

U luksuznoj verziji ovog servisa mogu se raditi stvari poput 3D mjerenja ili pak HD snimke virtualnih putovanja po cijelom svijetu. Još uvijek nije potpuno jasno zašto se Google odlučio na ovakav potez, no ovim će potezom sigurno osigurati brojne dodatne simpatije svih korisnika.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • balalajka84 10.02.2015.

    besplatno? nije besplatno sigurno, platit će korisnici to a da nisu ni svjesni

  • B747 02.02.2015.

    Onoga časa kada ste počeli koristiti internet, pristali ste se odreći dobrog dijela privatnosti. Ovi kojima to još nije jasno valjda misle da moraju instalirati neke određene verzije nekog određenog softwera i upisati svoje osobne podatke pa da bi valjda tek tada bila ugrožena privatnost. Moš mislit :)

  • GregorPlanjsrk 01.02.2015.

    Pojavila se android aplikacija za telefone pomocu koje se moze zaraditi 50 eur. WHAFF (upiši u google play:WHAFF) Pri prvom startovanju uloguj se sa facebook profilom i upisi inv. code : AT57648 I odmah dobijas novac. Pa ko je zainteresovan neka proba

Komentiraj...
Vidi sve komentare