To je to što me zanima!

Google je već isporučio pet milijuna Cardboard naočala

U godinu i pol, koliko je Cardboard dostupan, korisnici su skinuli 25 milijuna Cardboard aplikacija, a Google je nedavno pokrenuo odjel za virtualnu stvarnost
Vidi originalni članak

Google je objavio u srijedu kako su dosad isporučili već pet milijuna Cardboard setova preko kojih korisnici mogu iskusiti virtualnu stvarnost. Radi se o kartonskom gadgetu u koji se mora umetnuti mobitel kako bi se preko aplikacija isprobala virtualna stvarnost. 

Iz Googlea kažu kako je u godinu i pol, koliko je Cardboard dostupan, skinuto 25 milijuna Cardboard aplikacija s Play Storea, piše Reuters

Kompanija već neko vrijeme istražuje potencijale virtualne stvarnosti, ali u siječnju su odlučili snažnije ući u ovo područje tako što su pokrenuli poseban odjel zadužen za virtualnu stvarnost. Naravno, na to ih je očito natjerala i konkurencija, jer Oculus je nedavno počeo primati narudžbe za svoj Rift, a u prodaju uskoro stiže HTC Vive, dok je Gear VR iz Samsunga već u prodaji. 

Google je na svom YouTubeu u studenom uključio VR podršku, a dosad su korisnici pregledali više od 350.000 sati videa u virtualnoj stvarnosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Krmača 04.02.2016.

    i

  • Čobo 30.01.2016.

    imam to i skroz je bezveze

  • Mikro Masa 29.01.2016.

    i ovo je nekakav korak naprijed?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare