To je to što me zanima!

Google Maps napokon dobio opciju koju su korisnici čekali

U Googleovim kartama sada možete izraditi popis vaših omiljenih lokacija koje možete jednostavno podijeliti, a isto tako vaši prijatelji će moći pratiti vašu listu najboljih burgera u gradu
Vidi originalni članak

Imate li popis omiljenih mjesta s najboljom kavom ili najboljih lokacija koje bi vaši prijatelji trebali posjetiti, Google je sada omogućio da u Kartama izradite vlastitu listu. Sve te liste ćete moći podijeliti s prijateljima, ali i pratiti liste vaših prijatelja ili članova obitelji kako bi znali ima li promjena na njima. 

Kako bi napravili listu, sve što trebate napraviti je otvoriti Google Maps aplikaciju i naći vaše omiljeno mjesto. Klikom na tu lokaciju moći ćete je spremiti u neku od unaprijed postavljenih lista ili je dodati na vašu novu listu. Da bi vidjeli svoje liste, samo trebate u aplikaciji otići na vaša mjesta i otvoriti listu na računalu ili mobitelu. 

Najbolji dio svake liste je mogućnost da je podijelite porukom, mailom ili na društvenim mrežama. Odlična stvar ako vam dolazi prijatelj u grad i želite mu jednostavno pokazati znamenitosti. On će moći pratiti listu i vidjeti sve promjene koje ste dodali. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 50 nijanski šljive 12.12.2017.

    Welcome to idiocracy

  • 50 nijanski šljive 12.12.2017.

    Ne znam kako sam odrastao bez googla, kako sam se nalazio s društvom bez googla i mobitela....život 80-tih je bio pravi pakao....

  • miroslav23 15.02.2017.

    Krevet, jedna jedina najomiljenija lokacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare