To je to što me zanima!

Google Music na američkom tržištu, uskoro i na Androidu

Servis se temelji na ideji da korisnici svoju glazbenu kolekciju mogu preslušavati na bilo kojem uređaju koji za to ima mogućnost, a Google Music playlistu korisnika pohranjuje i sinhronizira
Vidi originalni članak

Novi servis Google Music od četvrtka je dostupan na američkom tržištu. Sljedećih dana trebao bi biti dostupan i na Android Marketu. Servis se temelji na ideji da korisnici svoju glazbenu kolekciju mogu preslušavati na bilo kojem uređaju koji za to ima mogućnost, a Google Music playlistu korisnika pohranjuje i sinhronizira na laptopu, mobitelu ili kompjuteru.

Korisnici Google Musica u velikom izboru glazbe moći će kupiti, dijeliti i preslušavati nikada objavljene albume poput najavljenog Rolling Stonesa 'Brussels Affair' iz 1973. godine, piše PC World.

Google se pobrinuo i za glazbenike koji će novi servis moći korisiti za promociju vlastite glazbe. Glazbenici će moći, ako imaju potrebna prava, izraditi svoju internet stranicu, uploadati vlastitu autorsku glazbu te odrediti cijene i prodavati svoje sadržaje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare