To je to što me zanima!

Google+ na velikom redizajnu, privlači li vas sada ova mreža?

Mreža koja iima 170 milijuna korisnika, kako tvrdi Google, još je daleko od Facebooka koji je blizu milijarde. Novi dizajn trebao bi privući i nove korisnike
Vidi originalni članak

Google je u srijedu predstavio veliki redizajn svoje društvene mreže Google+ za koju kažu da je već privukla 170 milijuna korisnika. 

Najveća promjena je u navigaciji, gdje se alatna traka umjesto na vrhu nalazi na lijevoj strani, a moći ćete prilagođavati aplikacije po željama. Velika promjena je i što će profili imati veće slike i video, a nova je i lista za chat na kojoj su vaši prijatelji. 

Redizajn je dobila i stranica Hangout, a Google je dodao i novu Explore stranicu na kojoj se prikazuje aktualan sadržaj s njihovih servisa.

Iz Googlea navode da je ovo tek početak te da ima još dosta posla pa tako i s velikom bjelinom između liste prijatelja i novosti, koja se vidi na većim ekranima. 

Vic Gundotra iz Googlea rekao je da imaju planove za taj prostor, a Mashable piše kako su mnogi korisnici u šali već napravili prijedloge što bi se moglo staviti u prazninu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Julian Assange 12.04.2012.

    biker potpisujem 100%. Doslovno to je pošast zbog koje su se ljudi prestali družiti uživo! Situacija je upravo takva kakvom si je opisao, gotovo svi tinejđeri pa i oni stariji bulje u mobitele ni ne gledaju kud hodaju. Gledao sam neki dan reportažu iz Japana sa semafora kad prelaze cestu, oni su doslovno još bedastiji, samo buljakaju u te smartfonove, više im nije potrebno ni gledat ispred sebe jer valjda prek navigacije prate kam idu. Bolesno! Ode ovaj svijet u jednu virtualnu iluziju...

  • Der Kommissarrr 12.04.2012.

    bolje da prestanu pokušavati, svijetu ne treba još jedna glupost kao što je facebook. Prištave teenagerice su ionako već preopterećene održavanjem aktivnih profila na facebooku, twitteru, instagramu, flickeru... koma. Pola nacije baulja po cesti i tipka statuse. A neke ženske i u vožnji.

  • BokyPuppeteer 12.04.2012.

    Strava +1 ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare