Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Google+ na velikom redizajnu, privlači li vas sada ova mreža?

Mreža koja iima 170 milijuna korisnika, kako tvrdi Google, još je daleko od Facebooka koji je blizu milijarde. Novi dizajn trebao bi privući i nove korisnike

Google
Foto: Google

Google je u srijedu predstavio veliki redizajn svoje društvene mreže Google+ za koju kažu da je već privukla 170 milijuna korisnika. 

Najveća promjena je u navigaciji, gdje se alatna traka umjesto na vrhu nalazi na lijevoj strani, a moći ćete prilagođavati aplikacije po željama. Velika promjena je i što će profili imati veće slike i video, a nova je i lista za chat na kojoj su vaši prijatelji. 

Redizajn je dobila i stranica Hangout, a Google je dodao i novu Explore stranicu na kojoj se prikazuje aktualan sadržaj s njihovih servisa.

Iz Googlea navode da je ovo tek početak te da ima još dosta posla pa tako i s velikom bjelinom između liste prijatelja i novosti, koja se vidi na većim ekranima. 

Vic Gundotra iz Googlea rekao je da imaju planove za taj prostor, a Mashable piše kako su mnogi korisnici u šali već napravili prijedloge što bi se moglo staviti u prazninu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message