To je to što me zanima!

Google planira jeftini Nexus za 100 dolara, ali i model s 32 GB

Jeftini Nexus tablet trebao bi imati jednojezgreni procesor, za razliku od sadašnjeg Nvidia Tegra 3 s četiri jezgre. Nexus s 32 GB navodno će zamijeniti onaj od 16
Vidi originalni članak

Google će do kraja ove godine predstaviti Nexus 7 tablet koji će koštati samo 100 dolara, prenosi Digitimes. Radi se o tabletu koji bi trebao imati jednojezgreni procesor. No, tajvanska Qanta koja će ga navodno proizvoditi odbila je komentirati ove glasine, a Asustek, koji već proizvodi tablete za Google, kaže da se ne planira takva verzija. 

Uz ovaj jeftini tablet, čini se kako Google priprema i verziju s 32 GB memorije. Sada su dostupni Nexusi s 8 i 16 GB , a kako prenosi LA Times moguće je i da će taj model od 32 GB zamijeniti verziju sa 16 GB, jer Amazon već prodaje Kindle Fire HD s 32 GB po istoj cijeni. Kao potvrdu toj verziji tableta navode brojne screenshotove sa stranica trgovina koje su ga unaprijed najavile. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Radijator 22.10.2012.

    Meni je to glupost tablet od 7 inca.. Sad kad smartfoni imaju tako velike ekrane.. Rade bi uzeo galaxy note od 5,5 inca ekranom... Jos imam i mobitel u njemu..

  • The pope 21.10.2012.

    koja je svrha ovih tableta pored smartphone-ova i laptopa, ovo je da se izrazim čisto preseravanje, nek mi netko tko ima tablet ukratko opiše što on nudi a da smartphone ili laptop to nemaju...meni se čini da skupljanje ovakvih tehnoloških čuda samo pitanje prestiža, a da je njhova upotrebljivost manje bitna

  • HR revolucija 21.10.2012.

    kod njih 100 dolara ,kod nas 1000 dolara

Komentiraj...
Vidi sve komentare