To je to što me zanima!

Google u sljedećih pola godine na tržište izbacuje svoj tablet

Schmidt nije iznosio nikakve detalje o tabletu, poput toga tko će ga proizvoditi, ili će na tržište ići pod Googleovim imenom, ali je rekao da će biti 'najviše kvalitete'
Vidi originalni članak

Googleov šef, Eric Schmidt, rekao je za talijanski Corriere della Sera kako planiraju u sljedećih šest mjeseci na tržištu imati vlastito tablet računalo. Rekao je će njihov tablet biti 'najviše kvalitete'. 

O sukobima Applea i Samsunga te mišljenju Stevea Jobsa o operativnom sustavu Android, Schmidt kaže da se samo radi o poslu i konkurenciji. Dodao je da je konkurencija žestoka, ali za pokojnog šefa Applea rekao je da se radi o Michelangelu našeg doba. Dodaje da je on bio jedinstveni čovjek, sposoban kombinirati kreativnost i vizionarstvo s inženjerskim vještinama. 

Schmidt nije iznosio nikakve detalje o tabletu, poput toga tko će ga proizvoditi, ili će na tržište ići pod Googleovim imenom. No, gotovo je sigurno da će ga pogoniti Android 4.0 Ice Cream Sandwich, koji je tek nedavno predstavljen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Car Mrgud 20.12.2011.

    Mogla bi ga proizvodit jedna od mnogobrojnih tvornica u Hrvatskoj:agrokor,diona,garden mall,west gate,city centri one,two...

Komentiraj...
Vidi sve komentare