To je to što me zanima!

Google vam sada otkriva gdje su kamere za nadzor brzine

Iz Googlea su rekli da se radi o većoj nadogradnji njihovog servisa. Dosad smo tijekom vožnje mogli vidjeti podatke o gužvama ili prometnim nesrećama, a sada stižu podaci o ograničenju brzine i radarima
Vidi originalni članak

Googleove karte na Android i iOS uređajima počele su proteklih dana prikazivati nove informacije koje bi trebale podići sigurnost vožnje, a radi se o lokacijama kamera za nadzor brzine te o ograničenjima brzine tijekom vožnje. 

Kako prenosi Bug, iz Googlea su rekli da se radi o većoj nadogradnji njihovog servisa. Inače i dosad smo tijekom vožnje mogli vidjeti podatke o gužvama ili prometnim nesrećama koje Google povlači iz Wazea, a koji su nam omogućili da izbjegnemo određene ceste. Oni koji su na Androidu tako bi trebali imati i mogućnost da dodaju lokacije kamera iako je i njihov trenutni broj velik. 

Da bi vidjeli ove podatke na ekranu, trebate imati uključenu navigaciju, a u kutu ekrana vidjet ćete ograničenja te notifikacije o kamerama.

RUSKA VOJNA TEHNOLOGIJA I kod nas stigle kamere kojima ni jedan auto ne može pobjeći

Nedavno je na nekoliko lokacija postavljena i nova policijska kamera Cordon-M4 koju je proizvela ruska tvrtka Simicon. U nju je ugradila brojne tehnologije razvijene za potrebe ruske vojske i trenutno je jedna od najnaprednijih kamera za nadzor prometa u svijetu. Kamera može kontrolirati sve automobile u četiri trake bez obzira u kojem se oni smjeru kreću.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • komentator s marsa 19.06.2019.

    Ovo je vrlo povjerljiva informacija te ju molim da ju nedjelite nikome. Ukoliko postavite člansku iskaznicu (zna se čiju) tako da se vidi kroz šajbu kamera automatski briše kaznu te vam šalje 100 eura na kučnu adresu... Također ukoliko vas uhvati u teškom prekrašju (npr gaženje djece) možete osvojiti najnoviji mercedes.

  • detomaso 05.06.2019.

    Stavite vi meni malo soli (a nemam rep). Ha ha ha !

  • audi 2.0 05.06.2019.

    MyPatrol peer to peer app i sisaj misko ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare