To je to što me zanima!

Googleove naočale za manje od 1500 dolara već ove godine

Naglavni uređaj koji dolazi s malenim ekranom preko kojeg možete fotografirati ili pretraživati internet te dobiti upute, u prodaju će stići vjerojatno za blagdane
Vidi originalni članak

Nakon što su prije nekoliko dana objavili promotivni video u kojem su prikazali kako će izgledati korištenje Google Glass 'naočala', Google je za Verge potvrdio da ih planiraju do kraja godine pustiti u prodaju te da će konačni proizvod koštati manje od 1500 dolara. 

Kako piše CNET, naočale koje imaju maleni ekran preko Bluetootha će se spajati s Android ili iOS uređajima. Podatke za pretraživanje interneta ili navigaciju potom će povlačiti preko WiFi ili 3G/4G mreža. 

Google je ovaj tjedan otvorio i narudžbe za 'Explorer' verziju naočala koju će kreativni individualci moći dobiti za 1500 dolara. Trebaju poslati kratku prijavu, a Google će sam odabrati mali broj ljudi koji će dobiti priliku koristiti naočale. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Crna_1 07.03.2013.

    vec saljem prijavu ... moram ih prva imati ... cjena ... sto je to za mene ... pih ...

  • crofreak 25.02.2013.

    kad bude cjena 250 dolara kupujem....

  • FilipKramarić 25.02.2013.

    Kao prvo nitko vas ne tjera da ih kupite ili koristite. Većina vas ovdje koristi Google chrome kao browser a i pretražuje internet pomoću google pretraživača. Imate i sigurno gmail (google account) email i ostale stvari. Google sam po sebi je gestapo, isto i facebook i ostali social networki. Ako želito 100% privatnost, enkriptirajte hard disk, instalirajte TOR browser, kupite VPN i proxyje, disable cookie i javascript i surfajte do mile volje jel vas niko nemože locirat i ako ste k tome još u nekom public hot spotu npr u kafiću, nema teorije da itko zna gdje i tko ste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare