To je to što me zanima!

GTA 5 juri i dalje: Do milijarde dolara stigli u samo tri dana

Novi nastavak GTA serijala u prvom je danu zaradio 800 milijuna dolara, a u još dva stigli su do milijarde i, kako navodi Take-Two, postavili rekord za zabavnu industriju
Vidi originalni članak

Grand Theft Auto 5 i dalje juri nezaustavljivo. Nakon što su u prvom danu od prodaje igre zaradili čak 800 milijuna dolara, još su dva dana trebala da bi prešli milijardu dolara zarade. Take-Two navodi kako vjeruju da su ovime postavili rekord u zabavnoj industriji, uključivši video igre i filmove. Šef kompanije, Strauss Zelnick, navodi kako je GTA kulturološki fenomen te da Rockstar i dalje redefinira što se može postići na području interaktivne zabave. Dodaje kako su iznimno ponosni na ogroman broj pohvala koje dolaze od kritičara, ali i na reakciju kupaca.

Novi GTA 5 u prvom danu je zaradio čak 800 milijuna dolara

Idi na 24sata

Komentari 37

  • IvicaOrlić 24.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FilipKramarić 23.09.2013.

    GTA je od uvijek bio super ali taj driving physics im je tako loš... Igram dosta racing utrka koje su donekle realne ali ovo u GTA je koma.. zar nisu to mogli nekako bolje napraviti?

  • Pirja 22.09.2013.

    imam osjecaj da ce za PC nesto prije ili poslije nove god izac

Komentiraj...
Vidi sve komentare