To je to što me zanima!

Hakeri opet prijete: Objavit će zadnju epizodu Igre prijestolja

Šesta epizoda Igre prijestolja završila je na torrentima nekoliko dana prije emitiranja i to zahvaljujući slučajnoj objavi HBO-a, a sada hakeri najavljuju da bi mogli objaviti i finalnu epizodu
Vidi originalni članak

Hakeri koji su u srpnju provalili u mrežu HBO-a prijete da će objaviti i finalnu epizodu sedme sezone Igre prijestolja. Iz skupina koja se naziva Mr Smith u poruci za Mashable su poručili da se HBO treba pripremiti i za objavu sedme epizode, koju brojni fanovi željno iščekuju - osobito nakon šokantne šeste epizode. Hakeri su poslali i popis korisničkih podataka za niz društvenih mreža HBO-a.

Hakeri inače traže oko 7 milijuna dolara, a HBO je i za Mashable poručio da nisu u pregovorima s hakerima i da neće komentirati svaku njihovu izjavu te da ne žele igrati njihovu igru. 

No, i bez pomoći hakera šesta epizoda je prije nekoliko dana objavljena greškom španjolskog HBO-a. Sama serija je inače jedna od najpiratiziranijih u povijesti i stručnjaci kažu da zbog razine piratstva te prijetnje nisu dovoljan razlog za isplatu novca, dok je za HBO potencijalno veća opasnost daljnja objava osjetljivih i privatnih podataka o glumcima, scenarijima, planovima snimanja..., prenosi Guardian.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • KingNothing 22.08.2017.

    Ovi sto ne vole GoT na svakoj temi iskacu iz pastete kao i oni sto nemaju Facebook pa se hvale. Niste posebni, nikog ne zanima to sto nemate Facebook i ne gledate GoT

  • OrcaPerestrojka 22.08.2017.

    Najgora serija ikad sa amaterima i običnom fukarom.Podrška hakerima.

  • 22.08.2017.

    Samo jedno pitanje za hakere.. šta se čeka ? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare