To je to što me zanima!

Hakeri su pokušali provaliti u korisničke račune PlayStationa

Sony u Tokiju je privremeno zatvorio 93.000 korisničkih računa. Podaci o kreditnim karticama nisu ugroženi. Ovo je drugi pokušaj provaljivanja u račune ove godine
Vidi originalni članak

Sony je izjavio kako su otkrili masovni pokušaj u provaljivanje korisničkih računa, te ostalih njihovih online zabavnih servisa, prenosi Yahoo!. Ovo je drugi pokušaj provaljivanja u račune PlayStationovih korisnika ove godine

Sony je u Tokiju privremeno zatvorio oko 93.000 korisničkih računa i poslao obavijest svim ugroženim korisnicima putem emaila uz opciju za promjenu lozinke svojih računa. Iz Sonyja su poručili kako su brojevi kreditnih kartica, koji su dosad bili povezani s ugroženim računima, bez rizika od krađe.

Sličan napad bio je u travnju kada je ugroženo 100 milijuna online igraćih i zabavnih korisničkih računa zbog čega je PlayStation Network bila prisiljena zaustaviti svoj rad na mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Okrutni 12.10.2011.

    Tako i treba, masno platiš i još ne možeš radit šta hoćeš s njim već šta ti oni dopuste

  • Krumpir 12.10.2011.

    neka,tak i onak je bolji Xbox 360 :)

  • xnet0822 12.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare