To je to što me zanima!

Hakirajte obrve: Uz aplikaciju pronađite savršen oblik za vas

Aplikacija će, za svaki oblik obrva koji želite, pokazati gdje trebaju počinjati i završavati te gdje trebate napraviti luk - stvari koje najčešće pogrešno napravimo
Vidi originalni članak

Depiliranje ili čupanje obrva može biti zahtjevan posao. Osim što zahtjeva pedantnu i mirnu ruku, važno je ne pretjerati i pronaći oblik koji vam najbolje odgovara. U suprotnom, loš posao bi mogao promijeniti izgled lica. Tvrtka Benefit Cosmetics nedavno je izbacila web aplikaciju Brow Try-On koja vam može pokazati kako bi vam stajao određeni oblik obrva, javlja The Sun

Sve što je potrebno je opušteni i dobro osvijetljeni selfie nakon kojeg možete "isprobati" obrve. Aplikacija će, za svaki oblik obrva koji želite, pokazati gdje trebaju počinjati i završavati te gdje trebate napraviti luk - stvari koje najčešće pogrešno napravimo. 

Jednom kada ste zadovoljni sa svojim virtualnim obrvama, aplikacija će vam preporučiti kozmetičke preparate s kojima biste mogli dobiti savršen izgled obrva. 

Naravno, čisto iz zabave, aplikaciju možete isprobati i na svojim boljim polovicama, ili čak na djeci, kao što su to neke od korisnica i napravile. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Moon.shine 18.01.2018.

    Ove nove moderne debele, ispunjene obrve su nesto pre-pre strasno. Odjednom svi imaju iste obrve, kao ova kineskinja tu. Njene prirodne obrve su mi puno ljepse nego ova umjetna jednoliko ispunjena ravna crta. Koma.

  • zabrana 18.01.2018.

    žene su same sebi problem, zar ne znate, da su obrve samo obrve i ništa više? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare