To je to što me zanima!

Hakirali Malaysia Airlines uz poruku '404-avion nije nađen'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sadržaj naslovnice web stranice bio je zamijenjen fotografijom guštera sa šeširom i lulom u ustima, a postavljen je bio i naslov "404 - zrakoplov nije pronađen"
Vidi originalni članak

Hakerska skupina pod imenom "Lizard Squad - Official Cyber Caliphate (Brigada guštera - službeni cyber kalifat)" napala je web stranicu kompanije Malaysia Airlines . Sadržaj naslovnice bio je zamijenjen fotografijom guštera sa šeširom i lulom u ustima , a postavljen je bio i naslov "404 - zrakoplov nije pronađen" kojim se aludira na nestanak leta MH370 . Avion koji je letio iz Kuala Lumpura u Peking nestao je 8. ožujka prošle godine s 239 putnika, a do danas nije pronađen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvotnoj verziji hakeri su napisali i poruku "ISIS će nadjačati" , ali je ona ubrzo uklonjena. Hakeri su najavili da će ubrzo objaviti brojne informacije koje su otkrili tijekom upada na servere Malaysia Airlinesa.

Iz kompanije su priopćili da rezervacije i podaci putnika nisu ugroženi , a web stranica je nakon nekoliko sati vraćena u prvobitno stanje.

Lizard Squad su, prema njihovim navodima, ranije već izveli napade na Sony i Microsoft.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • El Tractor 13.02.2015.

    Zafrkani likovi.

  • navy seal and swcc 26.01.2015.

    reakcija,auto mi se pokvario zbog nnihovog lošek benzina

  • navy seal and swcc 26.01.2015.

    Dobar dan,nejdite u auto ivec benz u novom marofu jer je benzin sav nekakav pun vode-jako je loše gorivo i tužili smo ih 8 putal ali nema nikakvih

Komentiraj...
Vidi sve komentare