To je to što me zanima!

HAZU ga odbio: Njemačka akademija primila Đikića

Među članovima cijenjene njemačke akademije znanosti Leopoldina bili su brojni nobelovci. Đikić je drugi Hrvat kojeg su primili u Leopoldine
Vidi originalni članak

Na njemačkoj akademiji znanosti Leopoldina u srijedu će u redovnog člana biti promoviran hrvatski cijenjeni znanstvenik Ivan Đikić. Među članovima te ugledne akademije bili su brojni nobelovci. Đikić je drugi hrvatski znanstvenik kojeg je Leopoldina primila u svoje redove, prvi je bio profesor Nenad Ban.
- Ovo je veliko međunarodno priznanje i jako sam sretan. Kroz akademijine programe radit ću na promociji znanosti u Njemačkoj - izjavio je za Jutarnji list profesor Ivan Đikić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • babytia 28.09.2010.

    Krasno, i to malo što valja i vrijedi mi otjeramo van. Još nam super i ide kakvi smo

  • 2fuzije 28.09.2010.

    Nije to za cudjenje sto u HAZU ne zele primiti u svoje savijeno gnijezdo nekoga koji je pametniji od njih u HAZU, samo pogledaj kako je se HAZU pretvorio u Hrvatsku akademsku elementarnu nepogodu sto su nanijeli Hrvatskoj goleme neprocijenjive stete koje su danas vrlo tesko to sanirati. U HAZU ti vodeci akademski strucnjaci su dosli do te akademske titule kroz \"Crvendacicu ili Mitovacku\" propusnicu u akademsko zvanje bez zahtjevanja kompetencije.

  • mirni1 28.09.2010.

    koja je ovo sramota .......... ali zapravo je shvatljivo.......... pa ne bazira se naša država na znanosti i ulaganju u nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare