To je to što me zanima!

Hodajte po vodi i budite fit uz motoriziranu dasku Waterblade

Fitness sprava s motorom trebala bi služiti za vježbanje nogu, stražnjice i trbušnjaka, ali cijena joj je čak 11.300 kuna, što je ne svrstava među pristupačne
Vidi originalni članak

U moru raznih fitness sprava postoje i one namijenjene hodanju po vodi i to na razne načine. Neke traže samo vašu snagu, a druge su potpuno motorizirane, dok Waterblade želi spojiti obje skupine. Ovo je plutajuća daska na kojoj ćete stajati kako bi se kretali preko vode, no ima i motor da vam olakša stvari.

Kreirao ju je američki arhitekt Gameli Cruz, a njegova zamisao je da ovo bude fitness sprava kojom ćete moći raditi na nogama, stražnjici i trbušnjacima. Konačna verzija trebala bi biti na napuhavanje s motorom od 0,85 KS koji bi trebao olakšati kretanje u određenom smjeru. Uz maksimalnih 10 km/h baterija bi trebala izdržati pet sati rada, a kreator daske ugradio je i indikator napunjenosti uz malene kontrole kojima možete promijeniti smjer u kojem se rotira motor, prenosi Daily Mail.

Cruz pokušava preko Kickstartera prikupiti novac za razvoj projekta, a cilj mu je 90.000 dolara. Inače, samu dasku dobit će oni koji projekt podrže s 1650 dolara (11.320 kuna).

Izgleda li vam privlačno ovakva sprava?


Idi na 24sata

Komentari 7

  • killdeath 26.05.2015.

    meni izgleda kao neko polusranje s elektromotorom.

  • Bjelovarčan 26.05.2015.

    iskreno, po meni je ovo puno previše love za ovu igračku (poluproizvod usudim se reći)

  • kamen sa srca 26.05.2015.

    Ako platim 11.000 kn,sigurno ću biti fit jer neću imati ni lipe za hranu :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare