To je to što me zanima!

Honor 8 dobio je i Lite izdanje, još se ne zna kad stiže kod nas

Huaweijev povoljniji brend lansirao je Lite izdanje svoje osmice. Vizualno je uređaj gotovo jednak Honoru 8, ali Lite ima nešto slabiji procesor, manje RAM-a i memorije te jednu kameru
Vidi originalni članak

O Lite verziji Honorove osmice već se neko vrijeme priča, a Huaweijev jeftiniji brend sada ga je najavio na europskom tržištu bez gotovo ikakve pompe. Telefon se pojavio na stranicama Euronicsa u Finskoj, gdje u prodaju kreće kroz dva tjedna, a tri dana ranije (14. veljače) stiže u Švedsku, prenosi Android Authority.

Vizualno se radi o uređaju koji izgleda gotovo kao i Honor 8, a najvidljivija razlika je samo jedna kamera na stražnjoj strani uređaja. Što se specifikacija tiče, telefon ima 5,2-inčni Full HD ekran i pogoni ga Kirin 655 čipset, dok je u Honoru 8 snažniji Kirin 950. Tu je i 3 GB RAM-a te samo 16 GB interne memorije, tako da će dobro doći microSD utor. 

Stražnja kamera neće imati dodatnu leću za bolje fotografije, već će sve odrađivati senzor od 12 megapiksela s f/2.2 otvorom blende. Prednja kamera snima fotografije od 8 megapiksela. Kapacitet baterije je 3000 mAh, isto kao na Honoru 8. Cijena telefona u Finskoj je 269 eura, a još čekamo informacije o dostupnosti uređaja u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Der Kommissar 03.02.2017.

    Ruku na srce, Huawei flagshipovi su najbolji i najkvalitetniji Android telefoni. Prepiša samsung, LG, sve kineze a htc pogotovo.

  • Kakica8 03.02.2017.

    ... boja opako dobra!!!

  • cromen25 03.02.2017.

    Sine oces li honora? Necu ja bi samsunga, ali sine Samsung je skuplji, briga me ja hocu Samsunga, mars p**** ti materina sad neces dobit nista...

Komentiraj...
Vidi sve komentare