To je to što me zanima!

Honor će na MWC-u u Barceloni otkriti i Porsche Design verziju novog Magic 6 Pro telefona

Magic 6 Pro ima Snapdragon 8 Gen 3, 50 mpx kameru s f/1,4 blendom i 1/1.3" senzorom, a uz nju je periskopska kamera od 180 mpx te širokokutna od 50. Dolazi s ekranom od 6,8 inča
Vidi originalni članak

Honor je ovih dana potvrdio da će na Mobile World Congressu u Barceloni predstaviti i Magic6 RSR, odnosno Porsche Design verziju svog novog flagshipa.

Iako nisu izričito spomenuli telefon, istaknuli su da će se novi uređaj pridružiti nedavno predstavljenom preklopnom Magic V2 RSR.

PREKLOPNI A TANAK Honor Magic V2 stigao u Europu i dobio posebnu Porsche verziju, zna se i koliko će stajati kod nas

Wallpaper*, jedan od globalnih autoriteta za dizajn, nedavno je objavio intervju s Honorovim glavnim dizajnerom Yuanom i voditeljem dizajna u Porsche Lifestyle grupi Carstenom Monnerjanom. Naglasak je u intervjuu bio upravo na strateškom partnerstvu između dvaju brendova, kao i na najnovijoj inovaciji PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, a otkriveno je i nekoliko detalja o još jednom nadolazećem uređaju.

Tako se navodi da će još jedan uređaj "demonstrirati više inovacija u intersekciji automobilske i mobilne industrije". Uz to, sada bi i boje nadolazećeg telefona mogle biti drugačije. Dizajn nadolazećeg telefona također se temelji na klasičnom dizajnu automobila, navode u tom intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare