To je to što me zanima!

Hrvatski auto godine napada, najprodavaniji u klasi u Europi

U Hrvatskoj je 208 bio ukupno najprodavaniji automobil u klasi u drugoj polovici 2012. godine, a protekli mjesec je završio kao najprodavaniji u segmentu u Europi
Vidi originalni članak

Automobil koji je zbog vrlo široke ponude modernih motora, odličnih voznih osobina, bogate opreme i sjajno pogođene cijene odnio prestižnu titulu HR Auto godine 2013. Zbora automobilskih novinara ispred nosa VW Golfu VII i najljućem konkurentu Renaultu Cliju IV, bilježi i sjajne prodajne rezultate. 

Osim što je u Hrvatskoj bio ukupno najprodavaniji automobil u svojoj klasi u drugoj polovici 2012. godine, što je marki Peugeot donijelo drugu poziciju u poretku automobilskih marki na kraju godine, protekli mjesec 208-ica je završila kao najprodavaniji auto u svom segmentu i na europskom tržištu. Zanimljivo, i u nas i u Europi Peugeot 208 se za vrh bori s Volkswagen Polom, a iza njih na europskom tržištu slijedi Ford Fiesta koja je kod nas najavljena za siječanj, ali još nije stigla.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • damirtd 06.02.2013.

    Prije sam vozi golfove, audi, nakon toga sam uzeo Peugeota 307sw hdi i ugodno sam se iznenadio.Puno manje problema i što reći ponovo bum uzel peugeota čekam ovaj novi 2008.

  • owl 06.02.2013.

    da "prestižna" titula HR auto godine, hahahahahaha :))

  • FAQ 06.02.2013.

    Ma svatko piše da je baš njegov auto najprodavaniji...gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare