To je to što me zanima!

Hrvatski Telekom u božićnoj ponudi nudi povoljnije uređaje

Uz niže cijene paketa usluga, HT je objavio da Božićna ponuda uključuje jeftinije uređaje i 4G internet. Tako u tarifi Planu za zabavu XL Z3 Compact stoji 398 kn
Vidi originalni članak

Hrvatski mobilni operateri blagdanskim ponudama s nešto povoljnijim uređajima i tarifama pokušavaju privući nove korisnike ili zadržati stare, a svoju ponudu s nižim paketima i povoljnijim uređajima objavio je i Hrvatski Telekom. 

Tako navode HTC 610 i Huawei Ascend G6, koji se mogu u webshopu kupiti za 18 kuna u Planu za surfanje L, dok  Sony Z3 Compact stoji 398 kuna u Planu za zabavu XL. Uz to, kupci će u webshopu dobiti i prijenosni punjač na poklon, a cijene uređaja su snizili i za postojeće korisnike. 

Korisnici koji u promotivnom razdoblju prijeđu s bonova na pretplatu, uz kupnju uređaja na rate, i odaberu Plan za surfanje L plaćaju samo 105 kuna mjesečno, uz 40 kuna za novi uređaj. Novi korisnici koji odaberu Plan za zabavu XL u promotivnom će razdoblju moći kupiti novi uređaj uz mjesečnu naknadu od 155 kuna i 100 kuna za uređaj.

U fiksnom dijelu ponude u MAXobitelj paketima nudi se 10-inčni Samsungov Galaxy Tab 4. Korisnici će ga platiti 19 kuna, a kroz sljedeće dvije godine po 20 kuna mjesečno. Nude se i pogodnosti za one koji se odluče na prelazak iz neke druge mreže u HT. 

Korisnici ekstremno brzih Ultra MAX paketa u ovoj će ponudi moći kupiti Samsungov tablet za 99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • opera 20.11.2014.

    Neka hvala, ne bi ih uzela ni da mi ih poklanjate... Lopovi!

  • punto85 19.11.2014.

    to je samo marketinški trik

Komentiraj...
Vidi sve komentare